Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Pouta

Pouta

Pouta plyšová růžováPouta na ruce nejsou nijak neobvyklou erotickou pomůckou. Pořizují si je páry, které mají rádi submisivně-dominantní hry.

Provedení pout jako erotické hračky jsou různá. Všechna jsou však uprostřed spojené pevným řetízkem. K poutům v každém sexshopu dostanete klíček, který je však univerzální pro všechna pouta.

Pouta mají univerzální velikost, takže se hodí na jakoukoliv ruku. Pouta totiž můžete povolit či je naopak utáhnout.

Použití pout je jednouché. Zkrátka se nasadí a zavřou. Většina pout v sexshopu má ještě malé tlačítko, které spoutanému umožní osvobodit se. Je to pojistka pro případ nouze.

Jaká pořídit pouta na ruce?

Hledáte vhodná pouta pro vaše sexuální hrátky? Na trhu je mnoho pout. Nejlepší je vybírat taková, které vám umožňují nastavení velikosti, budete mít jistotu, že vám či vašemu/vaší partnerovi/partnerce dobře padnou. Kromě pout seženete v sexshopu i různé popruhy, obojky, masky atd.

Koupit

Pouta na ruce - kůžeKožená pouta

Oblíbená jsou pouta z koženého materiálu. V erotických obchodech seženete různé druhy těchto pout. Kvalitně zpracovaná kožená pouta jsou příjemná na zápěstí a snadno se u nich nastavuje zapínání. Kožená pouta mohou být na ruce i na nohy.

Kožená pouta jsou zpravidla spojená kovovým řetízkem. Na konci je často karabinka, která vám umožní nastavit délku řetízku.

Koupit kožená pouta

Pouta na ruce - plyšPlyšová pouta

Chcete zkusit pouta při sexu, ale kožený pásek či kov ve vás budí moc velkou drsnost. Bojíte se, že by se vám mohly z pout udělat na rukou modřiny? Pořiďte si plyšová pouta. Vypadají něžněji a kožíšek je příjemný na ruce. Mohou být pojímané i jako žertovný dárek pro někoho ve vašem okolí. Samozřejmě pro někoho, koho pouta nepohorší.

Koupit


Diskuse (28 komentářů)

NATALKA, (11. 01. 2012 10:25) Reagovat
Tak klasická pouta mi už trošku sado-maso zavání, ale plyšová pouta...To je taková milá pomůcka, která nebolí a je to jen taková rekvizitka při sexu. Mám je taky doma, i když jsem je využila jen parkrát.
NIKOLA, (01. 03. 2012 07:48) Reagovat
Pouta jsou dobrý. Nikdy bych nevěřila, jak málo stačí k tomu, aby si člověk oživil sex. Vzrušují mě, mám vždycky takový zvláštní pocit. Fakt pecka.
MILAN, (11. 04. 2012 04:25) Reagovat
My jsme taky s partnerkou zavedli doma pouta - občas a je to fakt nový závan do našeho sexuálního života. Nějak zvlášť necítíme, že by jeden byl submisivní a druhý dominantní, a tak se střídáme a je to pohodička.
KUBA, (06. 06. 2012 13:33) Reagovat
Já se jednou přítelkyni zmínil o poutech, ale nějak zvlášť se netvářila, myslím, že ji to nic neříká. To je škoda. Zkusím vyrukovat s něčím jiným, snad se chytne.:)
Zdenka, (19. 07. 2012 07:03) Reagovat
Tak ono když se řekne pouta, tak si fakt hodně lidí představí sado maso. Já myslím, že si měl své partnerce svázat ruce šátkem a vidělo by se, jestli si ji to bude líbit nebo ne. Kdyby jo, tak bych teprve pak vyrukovala s návrhem pout.
Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Pouta na ruce
Kontakty